Våra borgerliga officianter

Möt våra borgerliga officianter som finns runt om i Sverige.
Läs mer om respektive officiant och skicka en förfrågan genom att klicka på bilden.
Behöver du hjälp att välja en officiant som passar just er, kontakta oss så hjälper vi er!


Stockholm

Susanne Wihlborg

”Anledningen att vi valde Susanne är att hon även är officiant. Som person är hon enkel att ha att göra med, lätt att få tag i och svarat snabbt på frågor. Som officiant var hon strålande, något som flera som deltog i minnesstunden har sagt efteråt.”

Susanne Eklöf

”Stort förtroende, kärleksfullt bemötande. Lugnt och fint och respektfullt. Stor kompetens och tydlighet. Jag kände mig så omhändertagen i min djupa sorg. Jag fick verkligen ta den tid jag behövde. Stort tack för ett fantastiskt jobb.

Kristina Wessman

”Vi har bara det bästa att säga om Kristina, tack för ditt otroliga engagemang och för att du hjälpte oss ordna ett så fint och värdigt avsked till vår käre far. Det du gjort har betytt mer än va få ord kan beskriva. Stort tack för ditt stöd!”

Bonnie Gray

”Vill tacka Bonnie för det varma och personliga bemötandet. Kändes otroligt tryggt att hon fanns där vid min sida hela vägen. Hon var lyhörd och stöttande i sorgen och utstrålade en värme och omtänksamhet. Bonnie fick en svår tid att kännas lättare.”

Birgitta Nilsen

”Birgitta har varit fantastisk mitt i vår stora sorg. Kunde komma till oss med kort varsel och var till stor hjälp i planering av begravning. Hennes värme och medkänsla var stor del i att begravningen blev en fin stund för familj och släkt.”

Sofia Olsson Olsén

”Vi är väldigt nöjda med Sofia, hon har varit helt suverän. Vi kan varmt rekommendera henne. Hon har varit väldigt professionell och hela tiden tillgänglig och behjälplig i denna svåra stund. 5 + rakt igenom.”

Jill Vejby

”Mycket trevligt bemötande, med mycket omtanke och empati, förstod precis våra behov och önskemål. Rekommenderas verkligen.”

Lena Thimon

”Lena Thimon hjälpte och stöttade oss på ett oerhört fint sätt efter vår far gått bort. Lena var även officiant på fars begravning, och gjorde den till ett fint minne. Vi fick också mycket bra hjälp med sådant som behöver ordnas med kring dödsboet.”


Västra Götaland

Thomas Nilsson

”Mycket nöjd med lavendla och framförallt Thomas Nilsson! Mycket hjälpsam och väldigt empatisk människa.”


Skåne & Blekinge

Gärd Fors

”Alltid ett vänligt bemötande och mycket hjälp med alla frågor som har uppkommit angående min mammas bortgång. Kan varmt rekommendera Lavendla och Gärd Fors.”

Anita Edvinsson

”Anita på Lavendla är en dröm att ha i dessa svåra stunder, ödmjuk och tryggt följer hon med under hela processen.”

Karin Wold

”Vi blev jätte nöjda med begravningen allt gick felfritt. Karin Wold var den som hade hand om våran begravning. Karin var en klippa hjälpsam och angagerad i allt. Vi är så tacksamma att vi fick Karin.”


Östergötland & Södermanland

Jenny Ohlsson

”Jenny var officiant för ceremonin som blev precis så vacker och personlig som vi hade tänkt oss. Vi är så glada för all hjälp och allt stöd som Jenny har gett oss. En trygg, empatisk, omtänksam och lugn person som ingav ett väldigt stort förtroende.”

Rebecca Blom

”Mycket nöjd- proffsig och följsam rådgivare och borglig officiant som gav smidig och anpassad vägledning till våra önskemål hela vägen. Och ett mycket fint minnestal. Tusen tack!”


Dalarna & Gävleborg

Magnus Lorentzon

”Redan när Magnus hämtade mamma till bårhuset så kände jag att det här var en väldigt fin och omtänksam människa. Och Magnus har verkligen bekräftat det under resans gång. Från hämtningen, visning i Avesta kapell, våra samtal, och som ansvarig för ceremonin. Han är helt fenomenal!”

Jens Volden

”Vi hade Jens Volden till hjälp vid planering av begravningen för vår mamma. Vi upplevde att Jens var väldigt inlyssnande och tillmötesgående gällande våra önskemål. Vi fick bra stöd när vi hade frågor. Jens är mycket trevlig- han passar för sitt jobb!”


Örebro & Västmanland

Maria Eriksson

”Relevant och vänlig rådgivning i en svår tid med många frågor. Vi är väldigt nöjda med hela förloppet och kan varmt rekommendera Maria och Lavendla”

Taina Eklund

”Jag kan varmt rekommendera Taina. Vi har haft kontakt efter vår mammas bortgång och kontakten har fungerat väldigt bra. Taina är vänlig, lyhörd och väldigt lösningsfokuserad. Jag är mer än nöjd.”